Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Γίνετε "αθάνατος" με το Resistance 3


Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) προσφέρει στους ανά τον κόσμο λάτρεις του PlayStation την ευκαιρία να κερδίσουν την αθανασία στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών χάρη σε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2011, το Resistance 3για PS3.  Μέσω ενός μοναδικού διαγωνισμού, που έχει ξεκινήσει από τις 08/02/11, δύο τυχεροί νικητές θα εμφανιστούν στο παιχνίδι ως επιζήσαντες στην επική μάχη της ανθρωπότητας εναντίον των Chimera.

Επιπλέον, οι τυχεροί θα κερδίσουν ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου θα περάσουν μια μέρα με την ομάδα ανάπτυξης του Resistance 3. Εκεί θα υποβληθούν σε πλήρη σάρωση κεφαλής 3D, ώστε όλα τους τα χαρακτηριστικά να αποτυπωθούν και να χρησιμοποιηθούν από την ομάδα της Insomniac για τη δημιουργία του ψηφιακού σωσία τους.  Μόλις ο προσωπικός τους χαρακτήρας τελειοποιηθεί και αποτυπωθεί, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Resistance 3 και να ρίξουν μια ματιά στο παιχνίδι πριν από οποιονδήποτε άλλο.  Μάλιστα, το ταξίδι δεν θα είναι μοναχικό, αφού οι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν και κάποιο φίλο τους στην Καλιφόρνια. 

Για να διεκδικήσετε το έπαθλο, θα πρέπει να επισκεφθείτε τη διεύθυνσηhttp://eu.playstation.com/resistance3competition και να στείλετε μια φωτογραφία σας που θα φαίνεστε σαν να έχετε συμμετάσχει σε μια μάχη σε στυλ Resistance ή σαν να έχετε μόλις καταφέρει να βγείτε ζωντανοί από μια τέτοια μάχη. Επίσης, θα πρέπει να γράψετε ένα μικρό κείμενο για τους λόγους που πιστεύετε ότι αξίζετε να είστε ένας από τους επιζήσαντες του Resistance. Δέκα επιλεγμένοι φιναλίστ θα δουν τις συμμετοχές τους να παρουσιάζονται σε όλη την Ευρώπη μέσω του PlayStation Blog, ενώ στη συνέχεια η Insomniac Games θα επιλέξει τους δύο νικητές. Ο διαγωνισμός λήγει στις 08/03/11.

πηγή: pcmag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου