Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Hotmail: Παράπονα από χρήστες για άδειασμα γραμματοκιβωτίων

Χρήστες λογαριασμών της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Hotmail της Microsoft γράφουν αλλεπάλληλα μηνύματα σε forum της εταιρείας παραπονούμενοι για χαμένα e-mail, όχι μόνο από τον κεντρικό φάκελο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αλλά και από όλους τους φακέλους του λογαριασμού τους.

Κάποιοι χρήστες νόμιζαν ότι οι λογαριασμοί τους έχουν παραβιαστεί, ενώ μερικοί αναφέρουν πως το πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και δύο μέρες. Οι εκπρόσωποι της Microsoft παραδέχονται το πρόβλημα και αναφέρουν ότι το τεχνικό τμήμα της εταιρείας εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

Νωρίτερα δόθηκε η εντύπωση ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε κάποιους λογαριασμούς, αλλά πάρα πολλοί χρήστες δεν έχουν ανακτήσει τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα, χωρίς να έχουν λάβει επίσημη απάντηση από τη Microsoft, σχετικά με την αιτία του προβλήματος. Ένας χρήστης γράφει χαρακτηριστικά στο forum της εταιρείας:
"Στην πραγματικότητα το ζήτημα δεν έχει επιλυθεί. Ακόμα δεν έχει πρόσβαση στους προσωπικούς καταλόγους ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Αυτό συμβαίνει εδώ και δύο ημέρες. Το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν το ζήτημα; Δεν είναι μόνο απογοητευτικό το γεγονός ότι δεν μπορώ να προσπελάσω τα e-mail που έχω αποθηκεύσει, αλλά και η πλήρης απουσία επικοινωνίας και η σιωπή από μέρους σας [της Microsoft] είναι ύποπτη, ενώ η αντιμετώπισή σας είναι πολύ αντιεπαγγελματική για έναν από μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής λογισμικού στον κόσμο."
Μερικοί χρήστες έχουν απογοητευτεί τόσο πολύ από την από την αποστασιοποίηση της Microsoft στο ζήτημα της επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να οργανώνονται μέσω Facebook για να απαιτήσουν από τη Microsoft να πάρει θέση στο ζήτημα.

Το BBC επικοινώνησε με τη Microsoft και η εκπρόσωπός της παραδέχτηκε το πρόβλημα, αλλά δεν το θεώρησε ευρέως διαδεδομένο. Η εταιρεία είπε ότι εργάζεται για την αποκατάσταση του προβλήματος και ζήτησε συγγνώμη για την όχληση που προκαλεί.


source: adslgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου