Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Η νέα έκδοση του Google Goggles γίνεται ταχύτερη, εξυπνότερη και λύνει Sudoku

Η Google ανακοίνωσε σήμερα την νέα έκδοση του Google Goggles, η οποία είναι αισθητά γρηγορότερη και εξυπνότερη απ’ όλες τις προηγούμενες εκδόσεις. Το νέο Goggles 1.3 για Android μπορεί πλέον να σκανάρει barcodes (κωδικούς προϊόντων κλπ) σχεδόν άμεσα. Όλες οι εκδόσεις του Goggles μπορούν πλέον να αναγνωρίζουν διαφημίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες. Τέλος, το Goggles «έμαθε» επίσης ένα νέο τρικ για τους θαυμαστές του Sudoku. Αναλυτικά:

Αναγνώριση Barcode

Με το νέο χαρακτηριστικό του Goggles, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να σκανάρει άμεσα (χωρίς να πατήσει κάποιο πλήκτρο) το barcode ή το QR code του προϊόντος και να αποκτήσει πρόσβαση μέσω της εφαρμογής σε διάφορες πληροφορίες όσον αφορά το προϊόν.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα: on-the-road-bar-code.JPG Εμφανίσεις: 12 Μέγεθος: 32,9 KB

Αναγνώριση διαφημίσεων από περιοδικά και εφημερίδες

Με αυτό το χαρακτηριστικό, ο χρήστης απλά τραβάει φωτογραφία της διαφήμισης που είδε σε κάποιο περιοδικό ή εφημερίδα και το Goggles αναλαμβάνει την αναζήτηση στο διαδίκτυο του προϊόντος ή της υπηρεσίας που διαφημίζεται.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση Όνομα: goggles-bridals.JPG Εμφανίσεις: 8 Μέγεθος: 39,3 KB

Σημείωση: Προς το παρόν, η εν λόγω δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο για τις διαφημίσεις που παρουσιάζονται σε μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες των Η.Π.Α. από τον Αύγουστο του 2010 και μετά.

Sudoku

Πλέον το Goggles για το Android και το iPhone έχει την δυνατότητα να αναγνωρίζει τους συνδυασμούς ενός Sudoku και να το επιλύει πολύ γρηγορότερα από έναν πρωταθλητή στο άθλημα. Έτσι όταν ο χρήστης κολλήσει κατά την επίλυση ενός Sudoku και χρειαστεί μια μικρή βοήθεια, μπορεί απλά να τραβήξει μια φωτογραφία του puzzle και το Goggles να του βρει γρήγορα και εύκολα τη λύση.

Δίπλα μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαφήμιση της νέας δυνατότητας.


Το Goggles 1.3 είναι πλέον διαθέσιμο μέσω του Android Market.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου